Nyheder

Bruger din virksomhed eksterne konsulenter?

Det er væsentligt at få etableret en korrekt juridisk aftale med de konsulenter, du har gående i din virksomhed. En forkert aftale kan få utilsigtede konsekvenser og kan blive en dyr og besværlig fornøjelse. Læs her hvorfor. Hvorfor bruges konsulentaftaler? Mange virksomheder indgår aftaler med konsulenter, hvor parterne tilsigter en aftale med konsulenten som selvstændig […]

Konsulentaftaler, ansat eller selvstændig ?

Grænsen for, hvornår en konsulentaftale er indgået med en selvstændig erhvervsdrivende eller en lønmodtager er ikke altid nem at finde. Det kan blive dyrt for både virksomhed og konsulent, hvis den indgåede aftale ikke svarer til den reelle samarbejdsrelation. Artiklen, som der er linket til herunder, er skrevet af partner Janie C. Nielsen og handler om, hvordan man finder ud af, hvilken aftale der er korrekt og fortæller også, hvad konsekvenserne kan blive, hvis parterne får indgået en forkert aftale.

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbreve er af generel karakter og kan ikke erstatte egentlig juridisk rådgivning. Vi anbefaler at søge advokatrådgivning ved konkrete juridiske spørgsmål. Reimer Legal påtager sig intet ansvar for tab, der måtte være forårsaget af direkte eller indirekte brug af information i nyhedsbrevet.